İzleme ve Değerlendirme Alanı

29.11.2018 278

Günkırı İmam Hatip Ortaokulumuzda çalışan memnuniyet anketi ve veli memnuniyet anketi yapıldı.Ankette ‘’okul içerisinde üstlerimle ve öğretmenlerle sağlıklı iletişim kurabiliyorum,Okulda dile getirdiğim şikayetler dikkate alınmaktadır,bireysel performans değerlendirmesi adil,tarafsız,ve objektif olarak yapılmaktadır,okulumun değerlerini,misyonunu,vizyonunu biliyor ve paylaşıyorum,bu okulda çalışmaktan /öğrencimin okumasından  gurur duyuyorum,okulun yönetiminden genel olarak memnunum,Okul doğal kaynakları korumakta ve doğal çevrenin korunması için gayret göstermektedir ,okul yönetiminin öğrencilerle aldığı kararlara güvenirim,okul yönetimine ilettiğim sorunlar dikkate alınır ve sorunun çözümüne gayret gösterilir‘’ v.b  sorularda gerek veliler ve  gerekse çalışanlarda memnuniyet gözlenmis ve kendileri tarafından yüksel puanlar verilmiştir ancak ‘’Okulda güvenlik hizmetleri yeterlidir,okulda öğretmene sağlanan çalışma ortamı yeterlidir,okulun binası ve diğer fiziki mekanlar yeterlidir,Okulumuzda yeterli miktarda sportif faaliyetler düzenlenmektedir’’ vb sorulara ise düşük puanlar  verildiği gözlenmiştir bunun sebebi ise olumsuz fiziki şartlardır.Sonuç olarak okulumuz hizmet alanında çok yönlü şekilde hizmet vermekte fakat  okulun içinde bulunduğu fiziki şartlar daha iyilerini yapmaya fırsat tanımamaktadır.Çalışmamız resimlerle görselleştirilmiştir.

29-11-201829-11-201829-11-201829-11-201829-11-201829-11-201829-11-2018